Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Η σκλαβιά της νέας ταυτότητος - Κάρτας του Πολίτη

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, χαίρετε.
Είναι πλέον πασίδηλο, οφθαλμοφανές και βιούμενο στην καθημερινότητά μας ότι είναι σε εξέλιξη το σχέδιο υποταγής μας. (Δεν είναι του παρόντος να προσδιορίσω ποιοί είναι οι "αόρατοι" παγκοσμιοποιητές, τα όργανά τους όμως είναι στο προσκήνιο και ορατά σε ΟΛΟΥΣ μας.) Κατά την προσωπική μου γνώμη είναι και σχέδιο εξόντωσεώς μας, ως Χριστιανών Ορθοδόξων, ως Ελλήνων και ως ανθρώπων εν τέλει.
Στην εκτέλεση του σχεδίου τους, σημαντικό στoιχείο ελέγχου της ανθρώπινης μάζας (εμείς, γκοΐμ κατ' αυτούς) είναι οι νέες ταυτότητες με RFID τσιπάκι ενσωματωμένο σε αυτές.
Η νομική επιχειρηματολογία είναι πλούσια και εκτιμώ ότι η επιβολή τους θα γίνει με τα ατράνταχτα επιχειρήματα της ασφαλείας, ευκολίας και της αξιοπρέπειας... 
Είναι όμως ηθική;
Είναι Χριστιανική;
Πιστεύω όχι.
Θα είμαστε ελεύθεροι; ΟΧΙ. Η παρακολούθησή μας μέσω του RFID καθίσταται ζωντανή και συνεχής (live και online αγγλιστί).
Θα είναι ευκολία; ΟΧΙ. Η κάρτα αυξάνει την γραφειοκρατία καθώς θα περιλαμβάνει πλέονα στοιχεία των κατά το Σύνταγμα απαιτουμένων για ταυτοπροσωπία και θα χρησιμοποιείται και για οτιδήποτε άλλο πέραν του Δελτίου Ταυτότητος. Ο εφιάλτης κάποιου θα είναι η απώλειά της.
Θα είμαστε αξιοπρεπείς; ΟΧΙ. Από πρόσωπα γινόμαστε αριθμοί. Και αλλοιούμενοι και αναλώσιμοι.
Το πλέον εξευτελιστικό είναι ότι καλούμεθα να την ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ. Το κόστος της είναι πρόσχημα. Ένα σοβαρό κράτος εκδίδει και διαθέτει σωρεία εγγράφων που τα έχουν ήδη πληρώσει οι φορολογούμενοι πολίτες του. Τα ζητούμενα 10 ευρώ είναι η έμπρακτη συναίνεσή μας στην υποταγή μας.
Και αυτά σε κοσμικό επίπεδο.
Είναι το Σφράγισμα; Όχι, όμως "εκπαιδεύει" τους γκοΐμ και προλειαίνει την έλευσή του. Οπότε, ας αναλογιστεί ο καθένας μας τι καλείται να πράξει και τι θέση θα πάρει.
Προσωπικά, επιλέγω να την αρνηθώ.
Και με την βοήθεια του Κυρίου, ελπίζω να μείνω σταθερός στην άρνησή μου.


Οι Αγιορείτες Πατέρες έχουν γράψει και προειδοποιήσει για την επερχόμενη κάρτα.
Τα λόγια μου είναι πτωχά, γι' αυτό αντιγράφω τα δικά τους:

Παράκληση πρός τό Χριστεπώνυμο πλήρωμα τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας ὅπως κατόπιν προσευχῆς νά μελετήσουν τίς ἐπιστολές, τά ἔγγραφα καί τίς ἀποφάσεις ποῦ ἀκολουθοῦν ὥστε νά ἐξάγουν ἐλεύθερα τό συμπέρασμά τους καί νά ἐπιλέξουν ὑπεύθυνα γιά αὐτήν την πρόσκαιρη ἀλλά καί την αἰώνια ζωή.
Τό προσωπικό μου συμπέρασμα εἶναι ὅτι οἱ κυβερνῶντες, τά σκοτεινά κέντρα καί ἄλλες ἀντίχριστες δυνάμεις ἐπιμένουν νά μας τσιπάρουν ὅπως κάνουν στά ζῶα …

Γιά αὐτούς εἶναι μονόδρομος.
Γιά ἐμάς τούς Ἕλληνες Ὀρθοδόξους εἶναι καιρός νά ποῦμε τό μεγάλο
ΟΧΙ στήν παγκόσμια δικτατορία!
ΟΧΙ στίς νέες ταυτότητες - κάρτες πολίτη με RFID τσιπάκι!

Ἐάν θυμόμαστε τήν ἀνδρεία τῶν προγόνων μας νά πράττουμε καί σύμφωνα μέ τό παράδειγμά τους.
τιμή Ἁγίων καί Ἡρώων = μίμηση Ἁγίων καί Ἡρώων.
Εὐχές γιὰ καλόν ἀγῶνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου